Bulgarian English
You are here Home » Home » Престижни награди за Александрина Дончева и Петър Топуров – докторанти в ИДП

Престижни награди за Александрина Дончева и Петър Топуров – докторанти в ИДП

Престижни награди за Александрина Дончева и Петър Топуров – докторанти в ИДП

Най-добра публикация

На 15.02.2019 г. в Центъра за обучение бяха връчени награди на победителите в конкурса „Най-добра публикация“, обявен във връзка със 150-годишнината на Българска академия на науките. В IX направление „Човек и общество“ са присъдени първа и втора награда на докторанти от Института за държавата и правото при БАН.

 

Първа награда получава Александрина Дончева – задочен докторант по Наказателен процес в секция "Наказателноправни науки", и втора награда е присъдена на Петър Топуров – редовен докторант по Гражданско и семейно право в секция „Гражданскоправни науки". Публикация на на Ал. Дончева е „Reformatio in pejus или забраната за влошаване положението на подсъдимия в наказателния процес“, публикувана в списание „Правна мисъл“(кн. 2/2017). Публикацията на П. Топуров е „Изпълнение на договора в полза на трето лице“, публикувана в юбилейния сборник по случай 25 години от създаването на ЮФ на ПУ - “Правото: традиции и перспективи” (2018).

Подробна информация за наградените може да видите на страницата на ЦО за класирането: http://edu.bas.bg/documents/2019_01_22_klas.pdf

 

This website uses cookies to improve user experience.
https://ipn-bg.org/inner.php/en/ajax