Bulgarian English
You are here Home » Home » Конференция "10 години сътрудничество, обмен и и свързаност между Китай и страните от Цевтрална и Източна Европа".

Конференция "10 години сътрудничество, обмен и и свързаност между Китай и страните от Цевтрална и Източна Европа".

Конференция "10 години сътрудничество, обмен и и свързаност между Китай и страните от Цевтрална и Източна Европа".

Покана за слушатели

Тази година отбелязваме 10 годишнината от създаването на Инициативата за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа, която улеснява свързаността, развитието и инвестициите между държавите.

В тази връзка Център за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ), организира Международна научно-практическа конференция  ,,10 години сътрудничество, обмен и свързаност между Китай и страните от ЦИЕ“, която ще се проведе на 4 и 5 ноември в Ректората на Софийски университет.

Конференцията се организира съвместно със Стопанския факултет,  Факултета по класически и нови филологии, Философския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Селскостопанската академия в гр. София, Института за държавата и правото към Българската академия на науките и Дипломатическия институт към Министъра на външните работи на Република България.

Конференцията обхваща следните изследователски области: икономическо развитие на страните от Инициативата през последното десетилетие; сътрудничество в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ; приложни изследвания в областта на правото, както и образователен и културен обмен между страните от ЦИЕ и Китай.

По-долу може да намерите кратка и детайлна версии на програмата на Конференцията, както и списък на Научния комитет и Организационния комитет на Конференцията.

При желание за присъствие по време на Конферентните дни, молим да попълните следната регистрационна форма.

За да успеете да гледате живото предаване на Конференцията, моля натиснете някой от бутоните по избор:


ЗАЛА АУЛА- ОТКРИВАЩА СЕСИЯ

International Scientific-Practical Conference – Openning

ОГЛЕДАЛНА ЗАЛА 4-ти НОЕМВРИ

International Scientific-Practical Conference – PARALLEL SECTION I

ЗАЛА 1 4-ти НОЕМВРИ

International Scientific-Practical Conference – PARALLEL SECTION II

ДЕН 2/ 5-ти НОЕМВРИ- ОГЛЕДАЛНА ЗАЛА

International Scientific-Practical Conference – Session 1 & 2


ЗА КИТАЙСКА ВРЪЗКА

ОТКРИВАЩА СЕСИЯ + ЗАЛА ОГЛЕДАЛНА/ 4-ти НОЕМВРИ

ЗАЛА 1

This website uses cookies to improve user experience.
https://ipn-bg.org/inner.php/en/ajax