Bulgarian English
You are here Home » Home » Покана

Покана

Покана

 

П  О  К  А  Н  А
 
     Институтът за държавата и правото при Българската академия на науките организира Трета национална конференция на докторантите в областта на правните науки. Целта на конференцията е да даде възможност на докторантите, работещи в различни области на правото, да представят и дискутират със своите колеги проблемите, с които се занимават, резултатите от научните си изследвания, както и да обменят мнения и идеи за нови научни проекти. Всеки участник ще има възможност да направи кратко експозе на научното си съобщение до 10 минути. Пълният текст на научното съобщение ще бъде публикуван в сборника „Научни трудове на Института за държавата и правото“. 
 
    За нас е удоволствие да поканим докторантите както от Института за държавата и правото при БАН, така и от Юридическите факултети, департаменти и центрове на висшите училища в страната за участие в конференцията, която ще се проведе на 13 юни 2013 г., четвъртък, от 09.30 часа в гр. София, в сградата на БАН на ул. “15 ноември” 1 (до пл. “Народно събрание”) – голяма зала, ет.1. 
 
    Моля заявките за участие и предлаганите теми на научните съобщения да бъдат съобщени на г-жа Светлана Куцовска до 31 май 2013 г. на e-mail ipn_ban@bas.bg или на адрес: Институт за държавата и правото при БАН, ул. “Сердика” 4, София 1000. Срокът за представяне на научните съобщения за публикуване (до 15 стандартни страници, шрифт Times New Roman, 1800 знака на страница) е 21 юни 2013 г.
 
Таксата за участие е в размер на 30.00 лв., платена по банков път: 
 
Банка: UniCredit Bulbank
 BIC: UNCRBGSF
 IBAN: BG46 UNCR 9660 3119 9026 14
 Основание за превод: Участие в III национална конференция на докторантите в обл. на правните науки, ИДП
 
Проф. д-р Цветана Каменова
Директор на Института за държавата и правото при БАН
Previous article
Скръбна вест

This website uses cookies to improve user experience.
https://ipn-bg.org/inner.php/en/ajax