Bulgarian English
You are here Home » Home » Излезе от печат книгата „ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА АКАДЕМИЧНОТО РАЗВИТИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ“ (337 стр.)

Излезе от печат книгата „ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА АКАДЕМИЧНОТО РАЗВИТИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ“ (337 стр.)

Излезе от печат книгата „ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА АКАДЕМИЧНОТО РАЗВИТИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ“ (337 стр.)

.

Автори са учените от БАН – проф. д-р Дарина Зиновиева, доц. д-р Екатерина Салкова и ас. Христо Банов, и доц. дюн Живко Драганов – Декан на Юридическия факултет на УНСС. 

Освен научно-приложните въпроси, които авторите са разработили, книгата съдържа и сборник нормативни актове от две части – приложимите актове към откритите и незавършили процедури до 3 май 2018 г. (I.) и към процедурите, открити след това (ll.). 

 

Книгата би била от голяма полза за членовете на научни журита, кандидатите за заемането на академични длъжности, докторантите и придобиващите научни степени, ръководителите на университети, научни организации, институти, факултети, катедри и други научни звена и за всички членове на академичния състав в Република България.

Книгата може да бъде закупена от Института за държавата и правото при БАН на промоционална цена от 10 лв. при най-малко 5 бр. и превеждане на сумата по банковата сметка на ИДП, публикувана в сайта.

Книгата може да се закупи и в книжарницата на БАН на цена от 12 лв. 

This website uses cookies to improve user experience.
https://ipn-bg.org/inner.php/en/ajax